lej en flyttebil
Hvornår skal man leje en flyttebil?
January 29, 2019
tæpper i Randers
Hvad skal du vælge af tæpper?
February 14, 2019
Show all

tagsten skal også være pæne

skrå tagsten

Med et tag udgør 40 procent af et hjems overordnede design at vælge den rigtige flise kan have stor indflydelse på et projekt. Som en førende leverandør af materialer til skrå tagsten er her vores bedste tips om, hvordan du vælger tagfliserne. Tal med planlæggerne

Lokale myndigheder planlægning hold har regler og politikker om tagsten, der bør drøftes i design fase. Kontakt din lokale planmyndighed for rådgivning, før du beslutter dig for, hvad du vil.

Planlægningsholdet vil se omhyggeligt på det lokale landskab og de indfødte materialer, der anvendes. Deres opgave dækker design, udseende og materialer, der anvendes i byggeprojekter – både kommercielle og indenlandske. Hvad er designet Udseendet og designet, der opnås for ethvert projekt, vil også diktere tagmaterialerne. Moderne, traditionelt, fladt eller hældet tagsten – alt dette skal overvejes, når du angiver tagsten. Hvis du leder efter en tagbeklædning med et komplekst design, der indeholder mange funktioner og potentielle fliser, kan det være bedre at bruge betonfliser til at opnå de rigtige detaljer.

Tagsten er i forskellige former

Pitch eller Flat

Taket på dit tag vil diktere hvilke produkter du kan bruge også. Alle tagfliser har en minimumskravetilstand.

Et hældet tag er meget effektivt til at transportere og distribuere ikke kun vægten af ​​det valgte dæk, men handler også effektivt med alle miljømæssige faktorer som vind, regnvand og sne.

Fælles tæppebelægninger, som betonfliser, komplimenterer et hældt tags strukturelle ydeevne med fremragende modstand mod udfordrende vejrforhold.

Går for grøn

Taget er et ideelt element til brug af bæredygtige teknologier som solceller eller solvarmepaneler. Ud over energigenerering fremmer et hældet tag en effektiv opsamling af regnvand og kan i mange tilfælde understøtte et regnvandsopsamlingssystem. Er bæredygtighed en vigtig værdi for bygningen? Nogle fliser er langt mere bæredygtige end andre.

Tagsten er noget du skal bruge penge på hvis du vil have et flot tag

Moderne Materialer

Der er generelt fire hovedskårne tagfliser valg – beton, skifer, ler og sten. Betonfliser kan replikkerne meget af vores oprindelige materialer og tegner sig for omkring 60 pct. Af det britiske marked.

Forsøgte og afprøvede betonfliser giver et varigt og overkommeligt alternativ til andre materialer og er tilgængelige i en bred vifte af profiler, former og farver, såsom Se og stil

Betonfliser kommer i et voksende udvalg af farver og profiler. Der er et stort antal beton tagplader valg, som er designet til at blande med “naturlige” tagfliser i lokalområdet som ler, skifer og sten – der er hurtige til at passe og meget omkostningseffektive. Vores almindelige fliser Regency Range for eksempel – ligner sin ler fætter, når den blandes ordentligt vævning af indstillingerne

Vægten af ​​tagsten skal overvejes. Hvis den eksisterende struktur har vægtbegrænsninger, kan strukturen klare sig tilstrækkeligt med, hvad der er angivet.

Rafter længder

I tilfælde af lange rafter længder kan det være bedre at bruge profilerede fliser, der giver kanaler til vandet og mere effektiv dræning.

Se hvilke tagsten der passer til dit tag

Ventilation

Sørg for, at tagrøret er tilstrækkeligt ventileret for at forhindre kondens. Taget skal være designet til at hjælpe med at frigøre fugt fra ejendommen.

Langsigtet ydeevne

Tænk på vedligeholdelse, ydeevne og robustheden af ​​de tagprodukter du specificerer. Ofte har et hældt tag langt længere levetid end f.eks. Et fladt tag. Samt fliserne passer de rigtige tilbehør som tør ryg, tørre kant og tørre hofte effektivt til fiksering og er nemme at bruge med betydelig reduceret vedligeholdelse.

Hvis du har brug for yderligere support om hvilke fliser, der skal specificeres på dit tag, så kontakt venligst Russell Roof Tiles tekniske afdeling, som vil kunne hjælpe med det rigtige valg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *