Sådan sparer du halvdelen af prisen væk på autolakering

effektiv binding af træpillers
Træpiller er bedre end meget andet brændsel
December 19, 2018
som altaner udgør
Hvordan konstruer du selv en god altan
January 14, 2019
Show all

Sådan sparer du halvdelen af prisen væk på autolakering

snakker om autolakering

Ridser er ikke nødvendigvis altid så slemme, at de har betydning for bilens evne til at gå igennem syn. Alligevel, så er ridser på bilen noget, som mange danskere går op i. Det har naturligvis ingen relevans i forhold til om bilen kan starte og køre, men ridser er noget af det allerførste, man lægger mærke til, hvis der selvfølgelig er nogen.

Derfor vil bilejere naturligvis gerne være dem foruden, så bilen fremstår så pæn, velholdt og ny som muligt. Der kan i nogle tilfælde også være dybere ridser, som ikke blot er overfladiske. Disse kræver en reparation, før de kan blive lakeret.

Det er billigere at bestille autolakering af skaden og ikke hele bilen

Når man snakker om autolakering, så tænker de fleste på, at det gælder en fuld lakering af hele bilen. Det er langt fra alle, der mestrer teknikken, men det er muligt kun at lakere det skadede område. Så tænker man straks, at der vil forekomme en afgrænsning af der, hvor den nye lak er blevet påført, eller at selv den mindste farveændring vil gøre det synligt, at bilen har fået ny lakering.

Går man med sådanne tanker, så er der mange, der ender med at bestille en fuld autolakering, selvom der blot er tale om en skade på et mindre område. En fuld lakering er ikke en billig sag, og det er heller ikke en nødvendighed.

Derfor sparer du op mod halvdelen af prisen på autolakering

Går man til et professionelt firma med ekspertise i autolakering, kan man være heldig at spare halvdelen af prisen. Grunden til at de kan tilbyde den meget lavere pris er, at de nøjes med at udbedre det område, hvor der er en rids eller en skade. Man skal derfor ikke betale for lak og timeløn for at få ordnet hele bilen.

Tager man et eksempel, hvor man er kommet mod en høj kantsten med kofangeren, så der er kommet en skade på den, så er proceduren typisk således:

  • Reparation af skade på kofanger.
  • Lakering af det område, hvor der har været en skade.
  • Regning på det halve af en fuld autolakering

Med andre ord, så skal man vælge en fagperson, der maler skaden og ikke bilen. Det kræver en bestemt teknik med meget præcision, så det er vigtigt, at man vælger sin udbyder med omhu.

Forsikringssager med autolakering

Når nu at der er tale om en rids eller revne, som typisk er årsagen til at man opsøger autolakering, så er der ofte tale om forsikringssager. Det kan være lidt besværligt at finde ud af hvem der skal ligge ud for regningen, hvordan man henter pengene hjem fra forsikringsselskabet igen osv. Gider man ikke at bruge tid på en masse bøvl fra denne side, så vil det være oplagt at vælge et sted, hvor de selv sørger for at hente pengene hjem fra dit forsikringsselskab. Dette er en service, som man bør høre om, når man indhenter tilbud på autolakering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *