på rejser til Barcelona
Barcelona rejser er populære på de kolde måneder
January 28, 2019
skrå tagsten
tagsten skal også være pæne
January 29, 2019
Show all

Hvornår skal man leje en flyttebil?

lej en flyttebil

Større skatændringer fandt sted i år, og flytning til et andet sted blev væsentligt påvirket. Disse ændringer er i spidsen for at køre nuværende udflytningstendenser – og dette er blevet bekræftet gennem nylige tilbagemeldinger og politiske ændringer fra Flytningscenterets kunder.

Selv om skattepåvirkningen er den mest talte om den aktuelle tendens / ændring, er der også andre vigtige tendenser. Nogle andre tendenser er som følger; virtuelle kontorets indflydelse, flere lej en flyttebil og mindre lej en flyttebil, teknologiske konsekvenser og endelig spousal ansættelsesbistand,

Hvilke faktorer påvirker udformningen af ​​flytningspolitikker?

2017 Skatte Reform Impact – En af de største begivenheder i årtier for at påvirke udflytning kom med den nylige skattereform. Her er højdepunkterne.

Flytnings- og opbevaringsomkostninger er nu skattepligtige over for erhververen

▪ 50 mile plus test gælder ikke længere

▪ 39 ugers og 1-årige regler gælder ikke længere

▪ Endelig rejseudgift refusion

▪ Flytningsafstand for automobilkørsel er elimineret

Vi har et stort udvalg af flyttebiller du kan leje

I grund og grund er flytte- og lagerrelaterede omkostninger, der betales på vegne af medarbejderen, nu skattepligtige for den pågældende medarbejder. Skal selskabet opveje disse omkostninger for at bringe medarbejderen “hel”? Dette kan være en stor byrde for medarbejderen. I en nylig ERC-undersøgelse har over 60% af virksomhederne allerede besluttet, at de vil opveje de nyligt beskatte varer. Hvad angår de 50-mile, 39-ugers og 1-årige tests; Skal de lige skrotes? Selvom disse tests ikke længere gælder for IRS-fradrag, har de fleste virksomheder efterladt dem i deres politik for at tilskynde medarbejderne til at gennemføre deres flytning i tide. På samme måde, da kørselsrenten er elimineret, og ethvert godtgjort beløb ville være skattepligtigt, skal virksomheden simpelthen gå med standardkreditkreditten? Alle disse er væsentlige faktorer, der skal overvejes af selskabet.

Virtual Office – For tyve år siden var arbejde fra et fjernt eller virtuelt kontor noget ude af en sci-fi-film. Men i dag arbejder fjernt er indarbejdet i forretningsplanen for mange virksomheder. Det giver virksomhederne mulighed for at ekspandere hurtigt, kan reducere omkostningerne og gøre det muligt for organisationen at nå ud over grænserne med lethed. Virtuelle kontorer reducerer også behovet for fysisk at flytte folk permanent. Da dette koncept fortsætter med at udvide det, har det en indvirkning på de samlede lej en flyttebil.

Flyttebiler af højkvalitet

Flere medarbejderniveauer flyttes – En faktor, der arbejder for at øge antallet af lej en flyttebil, er, at virksomhederne er villige til at flytte alle medarbejderniveauer, ikke kun den øverste leder. I dag ansætter det moderne selskab medarbejdere direkte ud af bacheloruddannelsen eller graduate school og tilbyder udflytningsydelser, noget der er nødvendigt for at forblive konkurrencedygtig og tiltrække det bedste og klareste.

Øget teknologi – Tænk bare på, hvor hurtigt teknologien har ændret alt, hvad vi gør i de sidste ti år. Bliv afstemt, fordi de næste ti vil bringe lige stor teknologisk forandring og flytning virksomheder skal opfylde de krav, der vil komme. Hvad betyder dette for dig?

Spousal Employment Considerations – Der er en stigning i behovet for at tilbyde Spousal Employment Benefits til medarbejdere, da de fleste familier har to lønmodtagere.

Begrænset ydelse / Lump Sum / Allowance – En stigende tendens er det øgede volumen af ​​begrænset Benefit Relocation. Dette har været et voksende segment i næsten et årti, og den tidligere nævnte skattereform forventes at få en yderligere indvirkning. Virksomheder skal imidlertid være forsigtige med ikke at overbelaste deres medarbejdere ved at skulle vælge en tjenesteudbyder og administrere processen. Den typiske medarbejderflytning har ringe branchekendskab, prisforståelse mv.

Spændende tider

Virksomheder står over for udfordrende tider med skattereformen og andre ændringer i branchen. De er tvunget til at overveje alternative tilgange. I lyset af de udfordringer, som vi står over for, har alle interessenter en integreret rolle i at nå det.

Flyttebil er godt at bruge når du skalt at starte på en frisk

Er din flytningspolitik i overensstemmelse med udviklingen?

Når vi undersøger udflytningstendenser og udfordringer hos vores kunder, er det klart, at mange “traditionelle” fremgangsmåder er på vej ud, mens nogle former for praksis bare er i gang. Virksomheder og deres flytende medarbejdere har ringe erfaring med dem. Kontakt din Repræsentationscenter-repræsentant for flere detaljer og løsninger på nuværende flytningstendenser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *