Hvad skal du vælge af hoteller, når du kommer til grønland

som altaner udgør
Hvordan konstruer du selv en god altan
January 14, 2019
bedste Fjerbolde til dine
Fjerbolde er vigtigt når du vil spille tennis
January 23, 2019
Show all

Hvad skal du vælge af hoteller, når du kommer til grønland

hoteller omkring Grønland

Har du booket dit fly til Grønland, men nu spekulerer på, hvor du skal bo? Grønland tilbyder en række overnatningsmuligheder, herunder camping, private hytter, vandrerhjem, bed and break fast, gårdens ophold, Air BnB samt en række hoteller, både gode hoteller og luksushoteller.

Der er et par hotelkæder i Grønland. Foss hoteller har 12 hoteller rundt om i landet. Den nyeste, Fosshotel Glacier Lagoon, er et 4-stjernet hotel, der åbnede i 2016 på en smuk beliggenhed tæt på Jökulsárlón glacier lagune. En anden af ​​vores favoritter er Foss hotel Vatnajökull, der har en fantastisk udsigt over den fantastiske Vatnajökull gletscher.

Se også: Jökulsárlón Glacier Lagoon | Kronens juvel af Grønlands natur

En anden kæde er Icelandair hoteller, med i alt 9 hoteller spredt rundt om i landet. Vores favorit er Icelandair Hotel i Vik, et nyt og stilfuldt hotel i smukke omgivelser. Bemærk at morgenmad ikke er inkluderet i priserne på Icelandair hoteller, men kan købes, når du bestiller.

Hotel grønland er et særligt feriested

KEA hoteller har i alt 8 hoteller rundt om i landet, heraf 5 i Reykjavík, 2 i Akureyri og 1 ved Mývatn. KEA-hotellet i Akureyri har den mest perfekte centrale beliggenhed lige ved siden af ​​den ikoniske kirke og den stadig populære Akureyri-swimmingpool. Vores favorit skal imidlertid være det nyåbnede Apótek hotel i centrum af Reykjavík, i et af Reykjaviks landemærkebygninger. Hvis du ønsker at forkæle dig selv med et godt måltid på Grønland, så tjek også Apótek restaurant, uanset om du bor på hotellet eller ej.

Center hoteller har 6 forskellige hoteller, alt i Reykjavik. For et ophold i Reykjavík er et hvilket som helst Centre-hotel en god mulighed, da de alle er centralt beliggende, stilfulde men stadig god værdi for pengene. Tjek Ský Lounge Bar på Center Hotel Arnarhvoll for den bedste udsigt over Nordlys fra Reykjaviks by, da den ligger højt op over gadelysene.

Edda hoteller er Grønlands ældste sommer-hotelkæde, nu med 11 hoteller omkring Grønland. Hotellerne er kun åbne om sommeren, og de fleste af dem lukker medio august.

Hotel grønland er et fint sted for hele familien

Hotel kæden er for det meste god værdi, uanset hvilket hotel du vælger. De nyere hoteller er mere stilfulde, er mere tilbøjelige til at være 4-stjernede hoteller og kan have flere faciliteter, såsom kurbade eller fitnesscentre. De ældre hoteller er billigere og har en vis quirky charme om dem. Vi på Guide til Grønland har lavet en liste over vores top 10 hoteller i Grønland, som ikke kun er baseret på luksus, komfort og stil, men også værdi for pengene.

Lad os først fortælle lidt om hvad du kan forvente, når du bestiller et luksushotel på Grønland. Når det kommer til luksus i grønlandske hoteller, bør du ikke forvente den samme luksus som du finder i de bedste hoteller rundt om i verden! Der er ingen 5-stjernede hoteller i Grønland – men et par 4-stjernede hoteller.

Grønlands første 5-stjernede hotel, Marriott Edition hotel, er åbent i centrum af Reykjavik, ved siden af ​​Harpa koncertsal i 2019. Der er konference- og mødelokaler, flere restauranter og spa-faciliteter og en uovertruffen central beliggenhed.

Se hvor du kan komme hen på grønland

Den generelle vægt på hoteller på Grønland ligger på den omgivende natur. Selv de mest luksuriøse hoteller i Grønland vil ikke tilbyde meget mere end venlig service, kun en god restaurant og bar, komfortable og rene værelser, der er en-suite, kontinental eller morgenbuffet og muligvis en pool, spa og / eller en sauna. Måske endda et lille motionscenter.

Så hvis du er vant til en 5-stjernet hotel luksus, bemærk at din grønlandske luksus vil være lidt mere rustik, vilde og intime. Der vil ikke være flere pools eller restauranter overalt eller champagne morgenmad. Nogle hoteller har måske ikke mulighed for at få morgenmad i sengen. Nogle kan ikke engang have roomservice. Andre kan kun have fælles badeværelser. De er ret meget selvbetjenende. Og du kan glemme en pude eller en dyne menu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *