hoteller omkring Grønland
Hvad skal du vælge af hoteller, når du kommer til grønland
January 22, 2019
Fjerbolde vælges
Fjerbolde er det du skal bruge
January 24, 2019
Show all

Fjerbolde er vigtigt når du vil spille tennis

bedste Fjerbolde til dine

Fjerbolde, også kendt som birdies, er en væsentlig del af badminton. Som sportens “kugle” er flyvning, hastighed og holdbarhed afgørende for en spillers oplevelse med sporten. For at få den bedste gameplayoplevelse skal du vælge den rigtige fjerbolde, der passer til dine mål – og vi er her for at hjælpe dig med at få den bedste Fjerbolde til dine behov og prispoint.

Hvad er en Fjerbolde?

En skibstang består af 16 fjer – typisk fra en gås eller en ande – enten fra venstre eller fra højre side, men aldrig blandet for at sikre ensartet flyvning. Fjærene behandles for at have samme form og farve og indsættes i en kork, som fungerer som basen af ​​skytten. Yonex kurve er lavet udelukkende af naturlig kork uden andet materiale indbundet mellem det – hvilke andre mærker kan gøre for at sænke omkostningerne på bekostning af at mindske fjerboldens holdbarhed.

Egenskaber for Fjerbolde

Hver skyttelbøtte kan bedømmes i flere forskellige egenskaber, der bestemmer, hvilke slags egenskaber det vil have. Disse er hurtighed, holdbarhed, konsistens og flyvning. Vi går over, hvad hver af disse betyder og hvorfor de betyder noget.

Fjerbolde er et must at have i god kvalitet

Hastighed – et fartøjs hastighed bestemmer hvor hurtigt og langt en bold vil bevæge sig, hvis den rammes ved samme effekt. En fjerbold, der har en højere hastighed, vil flyve længere end en fjerbold med en lavere hastighed. Fartøjets hastighed bestemmes af vægten såvel som fjederkvaliteten af ​​skytten. En fjerbolde vægt kan kun være mellem 4,75 og 5,50 gram. Jo tungere skytten er, jo hurtigere vil den bevæge sig, når den rammes.

En fjerbolde hastighed er angivet med et nummer. Det anvendte nummer kan variere mellem mærker og ældre / nyere systemer. Se på dette bord for at se, hvad hvert nummer betyder:

I det gamle system blev der anbragt rullebakker fra 48 til 52, hvilket angiver, hvor mange gram skytten vejer (48 ville betyde 4,8 gram). I det nye system blev skytterne rangeret fra 75 til 79, hvilket angiver, hvor mange korn skytten vejer og er mere præcis end det gamle system (75 korn = 4.860 gram). I Yonex system vurderer de simpelthen skyttelokkerne fra 1 til 5, hvor 1 er den langsomste og 5 er den hurtigste.

Fjerbolde kommer i forskellige hastigheder, fordi gymnastiks temperatur vil påvirke, hvor hurtigt skytten skal bevæge sig. Jo koldere temperaturen, jo langsommere skytten vil bevæge sig. Dette betyder, at hvis du vil spille et spil af et bestemt tempo, skal du vælge en skyttelrute, der passer til din spillebetingelse. Hvis du for eksempel spiller i et miljø ved 20 grader Celsius, vil en hurtig fartskytte føles ligner en gennemsnitshastighedsspærre, der blev spillet i et miljø mellem 22 og 28 grader Celsius.

Hvordan flyver de hurtigste fjerbolde

Tag et kig på denne tabel for at bestemme hvilken transporthastighed du skal få afhængigt af temperaturen på dit badminton gym:

Holdbarhed – Holdbarheden af ​​en skyttelampe angiver, hvor længe skytten anses for at være spilbar. En fjerbolde flyvning forværres, da skyttelens materiale naturligt bæres ned gennem spil. Dette kan skyldes brudte eller manglende skaft, manglende fjeder eller en slidt kork. Den tid det tager for disse at forekomme, påvirkes i vid udstrækning af kvaliteten af ​​materialet (både fjer og kork) og hvordan skytten er bygget. Jo bedre materialet og bygningen af ​​en skyttel, jo længere vil det vare.

Konsistens – Sammenhængen i en skyttelampe angiver, hvor stabilt en skyttelys ydeevne er, når den rammes på samme måde. Ideelt set kommer skytten til at lande på samme sted hver gang, hvis den rammes på nøjagtig samme måde og strøm. Faktorer som vindmotstand og asymmetri i skyttelåsen gør det, så der er en vis fejlmargin mellem hvert hit. Konsistens måles ved at teste, hvor bred en række skibene lander i, når de rammes på samme måde. For eksempel vil en virksomhed i en konsistentest udvælge 10 fjerbolde fra samme rør. En fjerbold betragtes som mere konsekvent, hvis alle penduler lander inden for en 50 centimeter radius fra hinanden i sammenligning med en pendulkåse, hvor alle penduler lander inden for en 100 centimeter radius fra hinanden. (billede med birdies)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *