bedste Fjerbolde til dine
Fjerbolde er vigtigt når du vil spille tennis
January 23, 2019
et familievenligt escape room
escape room er et godt sted
January 25, 2019
Show all

Fjerbolde er det du skal bruge

Fjerbolde vælges

Hvordan vælger badminton fjerbolde

Den bedste måde at vælge fjerbolde på er at tale med dine venner. Ikke ligesom ketjer eller sko, kan du ikke regne så meget nyttig information fra simpel touch og føler. Men overalt skal fjerene på pendlen er konsistente. Fjerenes stem skal ikke være skrøbelig. Det skal være dækket af lim. Når du rydder skudt eller dybt højt tjener, bør skytlen flyve og slippe glat uden at vække.

Fjer til god transportkasse kommer fra gås. Kun 6 fjer i hver fløj kan bruges til at lave en fjerbold. I Kina kommer fjerene fra 4 regioner i Kina. Den bedste kvalitet fjer kommer fra den nordøstlige region i Kina, hvor vejret er koldere og fjer er tykkere. Andre områder, hvor fjer kommer fra er Sichuan-provinsen Shandong-provinsen og Anhui provinsen. Fjeder fra disse 3 regioner er af under par kvalitet. Fjerbolde vælges almindeligvis før gåsen slagtes.

Hastighed af fjerbolden

Boldenes hastighed bestemmes af en række faktorer. Vægt er den største. Mest fjerbold har en nummeret på tuben: 76 ~ 79 eller 1 ~ 5 eller 48 ~ 52. Jo mindre nummeret er, jo lettere skibet er, jo langsommere flyver det. Følgende tabel sammenligner deres klassificering.

Pendulerne blev traditionelt opdelt i 48, 49, 50, 51, 52 i overensstemmelse med vægten af ​​pendulerne. 49 vægte 4.9g, 50 betyder 5.0g, 51 betyder 5,1g og så videre. En sådan vurdering var unøjagtig og var derfor vanskelig at klassificere. Det blev ændret for at bruge hastighed 75, 76, 77, 78, 79, 80 i stedet. Der er en afstand på 30 cm mellem hver hastighed. Transporthastigheder er ideelle til forskellige dele af verden. Eksempelvis bruges penduler med Speed ​​76 i Kina i løbet af sommeren og 77 i vintermånederne. Hastighed 75 er godt for Thailand. Hastighed 76, 77 for Singapore, Hong Kong og Malaysia, hastighed 77, 78 for USA, hastighed 78,79 for Finland, Canada, Korea og Japan. Hastighed 79, 80 for Australien om vinteren. Hastighed 73-74 vil kun blive spillet i højhøjdeområde som Yunnan-provinsen i Kina og Colorado Springs i USA. højtemperaturområde som Johannesburg i Sydafrika.

Dampning af fjerboldene gør dem hurtige

Dampning / befugtning er den bedste måde at forbedre slidstyrkens holdbarhed på. Denne proces fugtede skytten. Det gør kørefunktionen hårdere. Hvor meget forbedrer det, afhænger af skytten. For eksempel kan Wilson turnering vare næsten to gange længere efter dampning.

Der er flere måder at dampe din fjerbolde. Her er den måde jeg bruger:

1. Kog lidt vand med din kedel.

2. Når vandet koger, skal du fjerne fløjten

3. Fjern begge bøsninger på pendelrøret.

4. Sæt røret på toppen af ​​spire, hold det vinkelret.

5. Lad dampen strømme gennem røret i et par minutter.

6. Sæt hætten på igen.

Du kan også bruge lidt plastfolie til at forsegle begge hætten for at undgå, at fugtigheden sprænger fra røret.

Du skal gøre dette mindst halv dag før du spiller. Fugtigheden behøver engang at infiltrere i fjederen. Gør det heller ikke for tidligt. Efter et par dage bliver skytten tør og børster igen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *