et familievenligt escape room
escape room er et godt sted
January 25, 2019
lej en flyttebil
Hvornår skal man leje en flyttebil?
January 29, 2019
Show all

Barcelona rejser er populære på de kolde måneder

på rejser til Barcelona

Barcelona er en af ​​Europas mest populære byer for besøgende, og også en af ​​vores foretrukne byer. Der er masser at se og gøre, fra den utrolige arkitektur Anton Gaudí, til museer, UNESCO verdensarvsteder, markeder, lækre tapas – og endda en strand.

Som du måske forestiller dig, er det ikke svært at fylde din tid, når du rejser til Barcelona, ​​selv med tre fulde dage at lege med. Vi har besøgt flere gange og kommer altid på tværs af nye websteder og ting at gøre.

Du bør være opmærksom på, at Barcelona er en temmelig stor by, med en række ret særskilte områder. Det har et godt offentligt transportsystem, men selvfølgelig vil du bruge mere af din tidssightseeing og mindre tid på en bus eller metro.

Med det for øje har jeg samlet sammen, hvad jeg synes er et godt overblik over nogle af byens vigtigste seværdigheder, der hjælper dig med at tilbringe tre dage i Barcelona.

Rejse til Barcelona er noget der er godt at besøge

Jeg har bestilt seværdighederne for hver dag med en logisk rækkefølge af hvordan du måske vil besøge dem og også sætte disse seværdigheder først, at du bør besøge tidligere dagen før folkemængderne ankommer, hvor det er muligt. Barcelona er meget populær blandt besøgende, og især i sommermånederne kan attraktioner blive meget overfyldte, så booking frem til det, hvor det er muligt, og at vende sig tidligt er nøglen til en frustration fri tur.

Du kan også overveje at se på rejser til Barcelona City Pass, Barcelona Pass eller Barcelona Card til dit besøg. Disse tilbyder gratis og nedsat adgang, samt springe over adgangen til linjer, rejsemuligheder og forskellige andre frynsegoder, der kan gøre dit besøg nemmere.

For hver tiltrækning har jeg fremhævet, hvilket pass er bedst, og der er et afsnit om dem begge i slutningen af ​​posten. Jess har også skrevet en omfattende anmeldelse og vejledning til brug af Barcelona Pass, samt en sammenligning af de vigtigste rabatpasser, der er tilgængelige i Barcelona, ​​som begge er værd at læse.

Selvfølgelig bør en rejseplan som dette blot være et udgangspunkt for dine planer, og i sidste ende har jeg også tilføjet nogle valgfrie seværdigheder, som du måske vil tilføje. Du kan også udvide denne rejseplan over flere dage, hvis du vil at virkelig tage din tid.

Rejse til Barcelona

Den første dag i vores udforskning fokuserer på Barcelonas centrum, og alt her er let at gå. Det dækker nogle af de mere berømte værker af Anton Gaudí, plus en af ​​byens mest berømte gader.

1. Casa Batlló

Helt sikkert en af ​​de mest berømte af Gaudís huse i Barcelona, ​​er Casa Batlló også en af ​​de mest populære, så vi anbefaler helt sikkert, at du sætter dette i begyndelsen af ​​din dag. Selv udefra er denne ejendom spændende, med de berømte balkoner på facaderne, der minder om venetianske masker.

Indenfor er der en fantastisk rygsøjle-lignende trappe og organiske følelserum, som du kan udforske på din fritid, før du kommer ud på den utrolige tagterrasse, der er formet til at repræsentere en drage – en af ​​Gaudis foretrukne ikoner.

Som allerede nævnt er dette et populært sted. Du kan springe billetlinjen ved at bestille billetter på forhånd. Casa Batlló er også inkluderet på Barcelona Pass, hvilket giver dig fri adgang til dette og mange andre attraktioner på rejseplanen.

Alternativt kan du få nedsat adgang med et Barcelona-kort, hvis du køber din billet på døren, eller ved at bestille på forhånd, hvis du har et Barcelona City Pass.

2. Casa Milá

Casa Milá, også kendt som La Pedrera, ligger en kort gåtur fra Casa Batlló, og er en anden af ​​Gaudís huse i Barcelona – den sidste af hans store civile værker.

Denne har også en berømt facade, denne gang med bølgende kalksten, det stenlignende udseende, som fortjener det kaldenavnet “La Pedrera”, hvilket betyder stenbruddet. Denne facade er selvbærende og frigiver resten af ​​bygningen fra at kræve bærende vægge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *